Ga naar hoofdinhoud

Wat zeggen mijn patiënten

Lees hun ervaringen.

Je komt er de eerste keer “zwaar gehandicapt in de mond” binnen en gaat er de laatste keer als herboren naar buiten. Iedereen, van hoog tot laag, is zeer kundig en betrokken, een fijne ervaring.

Mijn ervaring is echt super en er word vertrouwen gegeven aan patiënt.

Een geweldige tandarts met geduld en respect voor patiënt.

Ik woon en werk in Europa, al ca. 30 jaar in verschillende landen en steden. Veel tandartsen mee gemaakt, maar mijn ervaring leidt me tot de volgende oordeel: uw praktijk is de beste. Vakkundig, klantvriendelijk, geduldige en duidelijke uitleg en tijdige behandeling (elke bezoek niet langer gewacht dan 20 min). Ik ben uitermate tevreden. Het is een voorbeeld voor alle praktijken in Nederland.

Heel fijne, zeer aardige en deskundige tandarts Vogels.

Zij is vakkundig, vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig! Supervriendelijke mensen. Zeer deskundig!

Tandarts Vogels is empathisch en deskundig.

Kwalitatief en professionele uitstraling.

Dit is een nieuwe ervaring met mevrouw Vogels. Zeer professioneel en vriendelijk. Goed advies. Ik voel mij in betrouwbare handen.

Zeer prettig. Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en een prettige sfeer.

​”Prettig, empathisch, professioneel en nauwgezet. Dat is mijn ervaring na de behandelingen van restauratief tandarts mw. Vogels.”

“Ik ben onder de indruk van de vakkundigheid van mevrouw Vogels. De heldere duidelijke uitleg en haar advies heb ik als zeer prettig ervaren. Het resultaat is mooi.”

“Ik ben zeer tevreden over de zorg en professionaliteit. Ik ben zeer te spreken over de mate waarin er rekening is gehouden met de emotionele last die voor mij gepaard is gegaan met de behandelingen, dat waardeer ik ontzettend.”

“De deskundigheid van jullie praktijk en de uitstekende communicatie heb ik als zeer prettig ervaren.”

“Uitmuntende praktijk met fantastische mensen, stuk voor stuk. Je merkt gelijk vanaf het begin al door de aandacht die je er krijgt dat je echt geholpen gaat worden, wat in mijn geval ook zo was en is. Ze nemen de tijd voor je, luisteren en observeren uitstekend.”

Back To Top