Ga naar hoofdinhoud

Verwijzing

U wilt een patiënt verwijzen naar de Praktijk Restauratieve Tandheelkunde. We denken graag met u mee. Hieronder leest u meer over de stappen in dit proces.

Verwijsprocedure

U informeert de patiënt over de reden van verwijzing en stuurt een verwijsbrief naar het volgende zorgmailadres: 500152967@lms.lifeline.nl.

Stuur ook röntgenfoto’s en, indien aanwezig, intra orale opnamen. Dat geeft ons een goed beeld van de huidige situatie. U kunt de foto’s het beste opslaan als JPEG-bestand. Vermeld in de bestandsnaam de naam van de patiënt, het element en de datum waarop de foto gemaakt is.

Wat kunt u verwijzen?

Met alle disciplines onder één dak kunt u bij ons terecht voor al uw tandheelkundige vraagstukken. Wij helpen u graag. De verschillende specialisten komen regelmatig samen voor multidisciplinair overleg, waarbij ook een orthodontist aanwezig is. Dit heeft als voordeel dat er vanuit verschillende invalshoeken naar een behandelplan wordt gekeken. Ook voor bijzondere tandheelkunde kunt u bij ons terecht. Bij gebitsproblematiek in combinatie met ernstige psychosociale problematiek, adviseren we een verwijzing naar een Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde.

Voorbeelden van verwijzingen:

  • Ernstige gebitsslijtage.
  • Uitgebreid kroon- en brugwerk.
  • Esthetische tandheelkunde, indien nodig met DSD
  • Cosmetische vraagstukken, indien nodig in samenwerking met implantologie, endodontologie, orthodontie en/of parodontologie.
  • Rehabilitatie van ernstig gemutileerde densiteit, indien nodig in samenwerking met parodontologie, implantologie, endodontologie en prothetisch.
  • Functioneel en esthetisch herstel na trauma, indien nodig in samenwerking met orthodontie, endodontologie, implantologie.
  • Autotransplantatie.
Back To Top