skip to Main Content

Na veel noodzakelijke behandelingen aan mijn gebit durfde ik eindelijk te gaan voor het “cosmetische” gedeelte”. Door tandenknarsen waren mijn voortanden weliswaar recht maar niet meer natuurlijk rond. Hier stoorde ik mij al jaren aan echter durfde de stap door Jorinde te nemen nadat zij het constructieve gedeelte had aangepakt.
Jorinde is een uiterst bekwame en bevlogen tandarts met liefde voor haar vak en mede door haar openheid en deskundig advies qua begroting en (pijnloze) procedure wordt het mooiste natuurlijke resultaat behaald waar je jarenlang plezier aan beleefd.

Wat ik persoonlijk het allerbelangrijkste vind naast deze kwaliteiten is haar beste advies  “Less is more”  aangezien Jorinde het als tandarts het beste kan beoordelen wat het beste is voor je gebit.
Jorinde houdt je als patiënt maar ook als persoon goed in de gaten  wat het “emotionele” aspect betreft en neemt alle tijd voor je.

Ik heb mijn porseleinen facings nu een week en ik kan niet stoppen met lachen. 1000 x Dank Jorinde en ik beveel je aan bij iedereen die gaat voor een natuurlijk gebit wat bij jouw persoonlijkheid en gezicht past.

Back To Top